Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

passionens anemon

Du och jag på himmelen
Vi färdas över lågor
Bleka blå
Brinner ut
Inte trodde jag
Ditt ansikte skulle blekna
Jag säljer mina åror
Bygger ett hus av min eka
Jag står still
Stadigt färdas jag i mitt minne
Ser din glöd ebba ut
Våra unga kroppar dansar
I sinnlighet
I eufori
Så fulla av liv
En bild som glider ut
Med flodens våg
Över passionens anemon
Fåror vittnar
Om ett rikt liv
Ett lyckligt liv
Inte trodde jag
att ljuset skulle ta slut
Dåtidens laterna
Guppar ut
I horisontens hav
Jag står på klippan
Sträcker ut
Skriker ut
Kom tillbaka
In i mitt hjärta
Ett tomrum
En själ har flyttat ut





© georgmoller.se






Fri vers (Fri form) av Georg Möller
Läst 168 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-07-06 02:19



Bookmark and Share
  > Nästa text
< Föregående

Georg Möller
Georg Möller