Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det vi är

Om ni undrar
vad vi heter
så är det

P.O.E.T.E.R

Personer
oberoende
ettriga
totalgalna
erektionshöjande
revelutionärer

Med rätt att skriva




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 339 gånger
Publicerad 2006-03-29 19:06



Bookmark and Share


  arie
instämmer med ovan
2006-04-01

  sol
åh, en *rystext*..
den myspysiga sektkänslan tätnar...
kärleken smyger sakta inifrån och ut...

ah, jag gillade den här..
-rör inte mitt poeter- :)**
2006-03-30

  Propella
Rätta takter Ola!
(Erektionshöjande? Ja det låter ju bra).
Tack för vårt posseys första text!
2006-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan