Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Osynlig

Osynlig
Jag har alltid varit osynlig
Men jag vill se

För att kunna se
Mig själv
Måste jag först släppa
Spärrarna

När spärrarna släpper
Ser jag inte bara
Mig Själv

Jag ser allt
Allt jag inte ville se
Allt jag sett men förträngt

Jag behöver hjälp med
Att se
Se det goda i mig




Fri vers av A.R Jonsson
Läst 394 gånger
Publicerad 2006-03-29 19:58



Bookmark and Share


    Inas
Den här gillar jag!
"När spärrarna släpper
Ser jag inte bara
Mig Själv

Jag ser allt
Allt jag inte ville se
Allt jag sett men förträngt"
underbart.
2006-07-30
  > Nästa text
< Föregående

A.R Jonsson
A.R Jonsson