Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Varför dem flesta män är så svaga? Med tanke på förföljelser, på ringande och mord. Han kan aldrig bli fri från dåvarande kvinna, Varför blir en Svensson till ex. som syskon efter separation: meddelar, rapporterar,relaterar,berättar det är typisk ett barn


Oanständiga Selfie

Oanständiga Selfie

blir en fråga om asyl i ett annat land eller avrättning.

 

Rivalen och första kärlek sedan dess,

inte kan godta att

hans flickvän gifta sig med någon annan,

och ex-pojkvän gav upphov

Hot gjorts.

kvinnans ex-pojkvän har hotat att sprida bilderna,

om hon inte accepterar att förenas med honom

Men inte att göra av henne en ärbarkvinna och gifta sig!

 

En annat man som gav hemgift till kvinna och betalt i guld för oskuld.

Trodde inte att hennes förflutna är så tätad.

Men i bröllop natten hon hade en fisk blåsa på framsida slida

och blod i den andra,

Så hon tänkte lura honom att hon har intakt mödomshinna.

och det belopp som betalas för den frågas av föräldrar i kärlek

var redan deponerat i bank

Och gifte sig.

men hennes man lämnade henne

på bröllopsnatten

efter det han ansökte om skilsmässa

Saudiarabiens har lett

En mullah för att nollställa honom. största chocken i sitt liv

Och inte längre kunde...(impotent)

Eller står inför en skandal sade prästen.

Bara gav skilsmässa till sin fru på sin bröllopsnatt.

Skadestånd för uppsåtligt tillfogande av känslomässigt lidande fins inte i arabiska länder, bara verbala korståg och avretning.

 

 




Prosa (Kortnovell) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-07-08 18:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP