Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PARADISET OCH HELVETET

Paradiset  tillhör  barnen, helvetet  tillhör
de  vuxna,  som  de  försöker  överföra  på
barnen, och det finaste  i livet är kärleken,
men sen blir man vuxen, för efter  den för-
sta  orgasmen  är  barndomen överstökad
och med den kärlekens oskuldsfulla sensi-
billitet.
                                  *




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 356 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-07-09 13:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP