Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skärpning! Gör slag i saken, vänta inte på tomten, det är ju ändå fortfarande långt till jul. Men den som väntar på något gott till juli, den har helt rätt inställning.


Dubbel effekt




Mina glasögon var
så dimmiga att
jag hade svårt

att se såväl
med som utan
dem. Då åkte

putsduken fram, jag
putsade dem minutiöst.
Varpå jag satte

brillorna på näsryggen
och döm om
min förvåning då

jag upptäckte att
läsningen gick lättare
inte bara genom

glasögonen, även utan
dem. Ibland kan
en ju fråga

sig om det
här med tron
på något det

skall bli som
att tillhöra den
där som kontrollgruppen.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 191 gånger
Publicerad 2014-07-10 21:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP