Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För varandra

Jag minns hur vi tog hand
tog hand om varandra
när skiten rasade över mig
när allt var tomt i dig

i omgångar

det fungerade ju aldrig
nästan gick det

jag älskade dig

jag minns ditt lugnande
dina händer mot min rygg
hur du kliade bort minnesbilder
när du vaknade

och jag låg vaken i natten

synd att det inte fungerade
nästan gick det

jag älskade dig så mycket




Fri vers (Fri form) av klorin
Läst 191 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-07-10 15:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

klorin
klorin