Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Charmig juli.

 

 http://www.youtube.com/watch?v=Bk7Sxpmr7wI

 

Vinden svälla sommargardiner

  Av tunn spets, klassiska

Jag ligger ner i sovrummet på Golvet.

 

Det är svalt och fläkten täckande

min baddräkt

 jag har det någonstans,

  Förlorades på terrassen.

 

Där rullade luftflödes rök pinnar,

 Drivs av tunn genomskinlig folie.

Med Lukt av

Orkidéer och vaniljen.

 

Röken från aromatiska pinnar

Men, också doften av lindarna.

 

  Träd som vajar i sommarvinden.

Gjorde, så jag känner mig verkligen överlycklig. 

 

Öppnar kylskåpbaren

5* lyxhotell servicepersonal

Gjorde fylla ännu i morse.

  Endast med champagne, whisky och soda.

 

Spår av solbränna svider fortfarande.

  sol

  Jag solar mer än vad som skulle rekommenderas! men so what?

 

 Dagar som denna de är nu det är exceptionellt sällsynta i norra landet.

 

Jag ser snö på norska fjällen.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-07-10 20:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP