Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förväntningar som ses genom backspegeln.

http://www.youtube.com/watch?v=G17wehYHVKk

 

 

Du som går genom livet borde du uppfylla andras förväntningar?

Perversa hävdar att de inte kan och uppfyllas av sig själva.

 

Sedan låna dina händer! en av ”suckers”

Det används på ett destruktivt sätt.

  

Sedan, Att se sin egen ouppfyllda bit för bit lurad trampade.

Finns i dammet smutsigt och sedan själen dör.

 

Men du hade själen i ett antal försök som har misslyckats. Utan läraren stöd  

 

När din själ är slut och inte längre lita på någon

plågar dig sorg, misstro, otrygghet.

Du bör då se en präst och ingen sådan rådgivning mera.

Skol förvaltare som skulle behöva göra tjänst i rätt tid!

 

så var försiktig med dem du anförtror dina förväntningar

 

  För att inte dö din själ innan den fysiska döden, redan i tonåren.

Revs huvuden lutar sig mot bankens oförmåga skolor.

 

Så-ledes omvänder dig till ett spöke utan empati,

motspänstig, ful och grinig ...




Fri vers (Modernistisk dikt) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 295 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-07-10 22:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP