Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JAG VILL ATT

när vi ses ska det kännas som första gången
och den andra och den tionde
jag vill bädda min säng i nytvättade sängkläder jag vill
dammsuga hallen
så att det första du ser
är någon som ansträngt sig
något som är oproblematiskt
klädd i nån trasa från myrorna
som råkar vara
ja det råkar vara din favoritfärg
ståendes mitt i hallen




Fri vers av ebb
Läst 116 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-07-10 23:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ebb