Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Senryu


Inget samtal

Ord kom ur flickmun
ett oavbrutet flöde
lyssnade aldrig




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2014-07-11 15:47



Bookmark and Share


  RitaBrunner
Ja, nog är nog! hehe
Bra senryu Gunnel!
2014-07-12

  Anya VIP
Detta känns igen. Tyvärr inte bara flickmunnar som har detta flöde och svårigheter att lyssna. Det finns i alla åldrar och kategorier.
2014-07-11

  Ponkla
Haha, klockren!
2014-07-11

  Marita Ohlquist VIP
Hellre dialog än monolog!
2014-07-11

  Gunwale VIP
Livets ostoppbara (~)flöde! Fascinerande ibland, att se tillbaka...
2014-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP