Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur Bara Ord


Situation


brytpunktens
definitiva ände
dit jag inte nått
än
men sen
slutligen
när sista bladet
i resekalendern
är vänt
blir läget onekligen
känt
och jag förtrogen med
bestämmelseorten




Fri vers av majola VIP
Läst 349 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-07-11 19:39



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Text att läsa långsamt med eftertanke!
2014-07-11

  träsnidaren
Vad fint!
Som en själslig vägvisare.
2014-07-11
  > Nästa text
< Föregående

majola
majola VIP