Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om min Tid, nu.


6 rader



Allt är så konstigt!

Liv, - vart leder du?

Finns det en Nåd?

Väntar på Undret.

Timmarna går.

Har Ingen Svaret?






Fri vers av Marianne Räf
Läst 154 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-07-12 16:31



Bookmark and Share


  byggpoeten
Underbart beskrivet! Som tidigare nämnt så är de flesta livsfrågorna svåra att svara på.. Sedan har det funnits stora tänkare som sagt att frågan i sig är egentligen svaret..
2014-07-13

  ResenärGenomLivet VIP
Det finns inga lätta livsfrågor och tålamod har man inte alltid...men
du beskriver känslan bra...
2014-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf