Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jävlig å sne!


Verklighetisera mera



Vi borde verklighetisera mera!
Men inte bortse från Anden, för det!

Drömde jag såg ett TV-program om:
Mannens 20 steg till utlösning.

Jag har famnen full av Längtan...
Eld runt hålet, som varit tomt i åratal!

Alla vill mig ont, har jag förstått.
Mitt Hopp letar efter undantagen!

Hur ÄR det med Tiden, egentligen?
Och, med Evigheten som gått av på Mitten?






Fri vers av Marianne Räf
Läst 161 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-07-12 17:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf