Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ansikten är jesus och maria   lossnade av en klippa i Gorj region turister kommer från hela världen för att se miraklet.


Patriotisms

Jag letar desperat att dechiffrera,

På vissnade läppar

och de som är fyllda med Silikon.

Arida döttrar, uttorkning som rant till unisont

 Åldringar som vill invaggas lull på herrgården.

I andras länder, på andras mark.

 

Kriget mellan generationer har börjat,

både här och där!

Där ute de stålkulor prästerna? Som för var här!

 

Var är ungdomen?

Det var inte längre sedan på jorden,

Begravdes det vid foten av glömsk?

 

Vi desperat förlorar empirism,

 Ord kan vi inte längre finna.

Skrivna ordet en gång på läpparna och lästes:

  patriotism, jämlikhet, broderskap!

Idag bara:

feminism. han, hon och hen.

 

 

Century äventyr, det är över!

Romantism? bort, 

Avlägsnad.

 

Nu när vi smälta i svalna värme,

eller frysa ihjäl i en Kristus.

Och droger.

 

 

  Vi tar tag frossa efter solbränna i slutet av sommaren.

allvarligt rörd,

  Kli krokig lie.

 

Landets Vanja, människor syndare

ropade hans ögon som hednisk historia i Amerika

Glömmer kungen har i århundraden

För att vakna

Glöm tidigare traditioner, linjaler,

prinsar av den heliga Divan,

Patrioter!

  blinda inte ser att vi stjäl från oss som tjuvar

  där vi förenas i

  Riket sträckte kungar lovars!?




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-07-12 19:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP