Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Besudlad

Det finns ingen samlad riskbedömning

Vill du
våldta
min sorg?

vagga det sargade barnet i dina smutsiga händer

sex, sex, sex

I en dröm
jagar jag
mina egna
tårar

söker snöra dem vid mig

Så vaken
att dagen
fräter
på hornhinnorna
vet jag

Det finns inget akutrum för mina fall

Portvakterskorna
skrattar
åt mig

Trasig och utblottad önskar jag nåd

och de
skrattar
åt mig

Sveper en mantel om resterna av mig

Själen
som en
vingklippt
vidbränd
fågelunge
i min hand

H5N1 och skam jag inte kan tvätta av mig

Slentrianmässigt
slet du sönder
min oskuld

För dig var det naturligt




Fri vers av Louisaerika
Läst 450 gånger
Publicerad 2006-03-29 23:47



Bookmark and Share


  Jean-Michel Orblin
men sorligt
2006-05-22

  Jean-Michel Orblin
vackert skrivet
2006-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Louisaerika
Louisaerika

Mina favoriter
Ballad