Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KLUVEN TUNGA

Huggormsansiktet  talar med  kluven tunga,
lovar en sak, håller  en  annan, smeker  med
ena  handen och klipper  till  med den andra,
håller god min i ditt sällskap tills han hugger
dig i ryggen när du vänder dig om.




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-07-13 21:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP