Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En förmiddagsmara.


Drömmen



Tur att det bara
var en - dröm!

Jag skulle svikas,
överges och pinas-
likt Mästaren
på träet!

Alla älskade
min fiende och hon
triumferade med dem!

Längesen, senast, jag hade
en sådan avskyvärd dröm!

Men Sammansvärjningen
håller inte! HUR ska
alla folken kunna ge
sig på lilla mig?
Konspirationen är feltänkt;
de får äta opp sin egen
gamla ost, själva!

Jag vaknade kl.-11,--kände mig
tillintetgjord i några sekunder.

Men, så tog Verkligheten vid!






Fri vers (Fri form) av Marianne Räf
Läst 173 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-07-13 19:48



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Bra om dröm <-> verklighet!
2014-07-14

  ResenärGenomLivet VIP
Skönt när man märker att det bara var en dröm...
2014-07-14

  Rasmus Ström
Stiligt
2014-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf