Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Droppar utav honung i kosmos


ANNA
Mitt namn från din mun
är droppar utav honung
Vi är varandras eldsjälar, du och jag
Du får det att värka inom mig när du inte är här

Universum har liksom
Stannat

KARIN
Du nästlar dig in och tar död på allt
Och kvar står jag, ynklig utan att våga röra mig
Men jag kan också kriga
Om så bara för att få lite andrum ifrån dig

Universum liksom
Snurrar

ANNA
Du och jag, han och hon

KARIN
Honungsdöd

ANNA
Surnande mellanmjölk

ANNA och KARIN
Vi står och undrar ifall trafikljuset kommer att slå om




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Linnea Karlsson
Läst 246 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-07-14 18:36



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
Intressant diktform du ger dig in på här på poeter.se. Du behöver inte oroa dig här på poeter. Fortsätt att skriva och skriva.
2014-07-28

  snej
Älskar slutet på dikten! Så enkelt men ändå så kraftfullt!
2014-07-15

    ej medlem längre
Vilket härligt drama!
2014-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Linnea Karlsson
Linnea Karlsson