Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EN VÅGHALSIG DEBUT

Nej ! de kommer inte  åt  honom  nu, det är försent,
han har passerat gränsen  för  det uppfattningsbara
och glidit allt längre bort ifrån oss,han är räddad nu,
ifrån oss, för att möta det okända,en våghalsig debut.
                                             *




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 354 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-07-16 01:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP