Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ORDKONSTNÄREN

Han kan konsten trolla  med  ord, han  förför
och irriterar en redan  fastlagen  allmän  upp-
fattning om sakernas tillstånd,där de förvisst
endast  sett  två  sidor av myntet  medan  han
upptäckt  den  tredje :  kanten  !  som  gör  att
myntet rullar, ja man får inte  vara  för snabb
eller slarvig i sina avvägningar, för  då kanske
man missar  något  väsentligt, men  visst  kan
det vara så, att mycket vill man  inte veta, och
för vissa kan det vara tryggast så.
                                       *




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 384 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-07-16 18:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP