Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om å bryta Tystnaden.


Sommarjakt



Skall Tystnaden dräpa
min känsliga själ?
Till slut, - i en ton
av -- Ingenting...

Förr om åren kom
röda skyar med vinden,-
norrifrån,- som sällskap
till min melankoli.

Man har hoppat
från ruta till ruta,-
i Jakt på Tidens
blåa Silverskatt.

Sökandet efter en
kärlek som håller,
fortsätter i Syd-
- och i Västerled!

Han kom med värme
i Sommaren; Molnen
speglades vackert i
Parkens damm.

En ande for in
genom hålet, som
slöt sig för resten
av Omvärlden.

Runt hans lår -
en melodi från öst,
som knäckte den
stumma Tystnaden -

- i ett levandes skri...!





Fri vers av Marianne Räf
Läst 161 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-07-16 15:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ser en bild av vindens rörelse. Sagolika toner i din text.
2014-07-18

  ResenärGenomLivet VIP
Man är alltid på jakt efter något...bra...
2014-07-17

  byggpoeten
Riktigt bra skrivet! Ligger i topp över dina alster..
2014-07-16

    Dan Myrbeck
En av dina klart bästa!
2014-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf