Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Drömmar om Ideal.


Fetlitania



Känner mig så jättestor!
Är lika svårt som man tror.
Hjälper inte att man ber.
Vad göra för att gå ner?
Magen min växer och gror.
Ej riktigt klook ut, jag ser!

Brukar fasta några da´r.
När jag sen har pengar tar
jag å handlar en massa
godis - i flera kassar.
För mycket bukfett, jag har!
Det är bäst, jag mig passar!

Det så oerhört svårt är -
å minska Omfånget, när
sug å hunger sätter in, -
- likt vådeld i kroppen min!
Lever inte som jag lär.
Borde, kanske, ömsa skinn?

Så en smal å skön figur
ur det gamla träder ut!
Glömd är all skam å förtret.
Känner mig nätt å diskret.
Annorlunda mot förut, --
- så underbart - ej va´ fet!

Tänk om, -ändå- så det blev!





Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 119 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-07-16 20:35



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Ja har samma problem. Min mage anländer en kvart tidigare än resten av kroppen när ja ska nånstans.
2014-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf