Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Några notiser.


Dårans Journal


Gyllene smak av
ananas i söt lag.

Fläckar å hål på
min ljusrosa jumper.

Sireners sirliga sång
i den vilda vinden.

Besvärad av svamp på
intima kroppsdelar!

En gammal ex-flummare-
-å-pundare, jag är!

Lever mitt Liv med
den djupaste Saknad.

Han får gärna flätas
in i min Tillvaro!

Fast, tänk om hela Motivet
sprättas upp, istället!!!

Och, jag får sitta här,-
blåst å knäckt!

Köpt: klister, plåster,
tändare å hostmedicin.

Jag är en fantom, som
bevakar mina demoner.

Spricker, väl, snart --
-- av alla Idéer!!






Fri vers av Marianne Räf
Läst 176 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-07-17 17:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Sprittande fritt!
2014-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf