Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Definiton: Spontan generation. ? Livet skapas ur redan existerande liv ?Biogenes


Spontan generation.

 

Människan föds eller pre-existerar i kosmos?

Verkliga levande världen?

Inför mest pinsamma en situation

 att be om hjälp från den mest heliga ovan

Den jordiska kvinnan inte vet hur man beter sig i den levande världen.

När är det ett skämt?

Eller när det kommer på alvar.

På liv och död genom förräderi,

De yttersta gränserna för livet.

– Vilka former av försvar för att åtgärda det?

Hur man kommunicerar för att inte förvärra,

Situationen blir värre.

  Sätta dig i en position att förstår och följa den "spontan generation".

 

Vegetabiliskt material och djuret, är vid liv i sig själv,

 Eller har förvärvat i livet om hon installerat en befintlig odödlig själ?

Här fins många teorier om indigobarn och kristall barn.

För levande varelser som anses som en själ.

 Det ger utseendet till kroppen och flyttar den.

 

Ursprungligen Aristoteles säger att levande varelser och andra arter specifika saker i grunden bildas genom att kombinera en passiv princip (material) och en aktiv princip som kallas (form) som är lika med levande varelser och själ.

Alltså materia har liv men bildas och organiseras rationellt med själ.

Aristoteles kallade allt "entelechy", som är den inre kraft som ger liv och håller material;




Fri vers (Prosapoesi) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-07-17 18:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP