Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Eva B-N.


Vid Vägskälet

Jag står vilsen vid skylten
Som pekar mot norr.
Ska jag vända mig om
Ska jag fortsätta gå?

Jag ser skylten till söder
Den pekar mot väst.
Men jag vet att vid slutet
Så finner jag öst.

Hur jag än vandrar
Vart jag än kommer
Är alltid åter
Den väg jag väljer.




Fri vers av sjuksyrran
Läst 149 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-07-17 23:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sjuksyrran