Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Dig.


Själsfrände


Du är med mig om dagen,
i allt det jag ser.
Vart jag mig vänder,
du står där och ler.

Då kvällningen nalkas,
jag känner en vind.
Dra förbi så stilla,
då du smeker min kind.

Om natten du ligger,
så fridfullt intill.
Jag hör hur du andas,
och tiden står still.

När morgonen kommer,
då hör jag ditt skratt.
Min morgon är vacker,
med dig, min skatt.





Fri vers av sjuksyrran
Läst 157 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-08-04 11:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sjuksyrran