Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sommarnattstankar.


Det är bäst så!



I sommarnatten
brinner en glöd.
(På en cigarett).

Sveket i Gårdagen
tickar i luften.

Hur skall jag röja
mig en farbar väg,
i skogen av
skadeglada skratt?

Fast i ett skruvstäd!

Men sommaren är
jekkligt skön!

Den omfamnar mig
med mättad värme
och stark blomdoft -
- från alla håll...

Å, kärleken kommer
traskande, iklädd
svarta damasker!

Den må befria mig!
Å, gänga min kropp.

Det är bäst så!






Fri vers (Fri form) av Marianne Räf
Läst 189 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-07-18 05:25



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Bra, särskilt

Hur skall jag röja
mig en farbar väg,
i skogen av
skadeglada skratt?

2014-07-18

  ResenärGenomLivet VIP
En helskön dikt...fantastiskt bra...
det gäller att slå sej fri...bokmärker...
2014-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf