Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Även om texten ingår i genren limerick kallar jag hellre texten som sådan en rick. Men en limerick, har jag läst mig till, kan vara skriven antingen strikt hållen till vissa regler, eller så kan den skrivas lätt godtyckligt, som här.


En gud att helt kallt räkna med




Det finns en gud vars namn Diana är
hon är sådan du strax älska henne lär
hennes jobb går ut på själva jakten
för henne den innebär att äga makten
att tillse den orsakar en smula besvär




Bunden vers (Limerick) av lodjuret/seglare VIP
Läst 327 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-07-18 14:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP