Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stilla

Vindstilla värme
på spåret står ett tåg, allt
stillastående




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-07-18 14:55



Bookmark and Share


  Anya VIP
Jaa både luft och tåg stillastående... ja allt. Jag känner den heta frustrationen.
2014-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP