Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Deliver me

Deliver me from evil,
baptize me in your sea of wisdom;
wash my soul with turpentine.
You are my God;
forgive me for my sins,
ease my pain

I'm your lapdog,
my tail wags happily at your homecoming,
you are my conscience.

Lit my spark once again,
slay the wolf that threatens my mental health,
give me comfort and keep me safe from harm.




Övriga genrer av Nodateforprom
Läst 212 gånger
Publicerad 2014-07-19 00:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nodateforprom
Nodateforprom