Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Evigheten vilar...


Sång till Anden


Å be vackra Böner
i tiden före ditt
Dop i Himlens
heliga bränningar,

ger dig en känsla
av Oförgänglighet
å ostörda Sinnen, -
ljuva själamarker.

Ville du leva
ditt Jordeliv med
lerkokor på
byxbenens linning?

Sökte du Sången om
jublande Varsel
inför ett mkt stort,
stundande Gästabud...?

Evigheten vilar mot
varje grav - å
nedsänker Löften
om Återseende.

Natten som gick, å
passerade med blod
i mungiporna - var
-klart- längre, än vad

natten som kommer, blir!






Fri vers av Marianne Räf
Läst 192 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-07-19 15:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf