Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en ballad, dansar på fri hand.


Jag lever parallellt över flera paradoxer...................


Vad är mitt? Vad äger jag i själva Surrealismen!

Jag vet att MIN Jesus finns, men jag tror inte på min Gud.
Jag tror på mina spöken men INTE på mitt liv efter döden.

Jag längtar över vad som var ditt!
Samma djjävuul och skit med dessa enorma ÖDEN!

Gläntar upp och lyfter på locket,
spärren fanns och man ska
aldrig och inte peta med fingret.

Och nu kommer utomjordingarna
med sina paraboler och händer
och BMW:s

Dem kidnappar mig på helgerna
och rispar på ytan! Tvingar mig till tiggeri och frälsning.

Min tillvaro är kanske själva kaosen,
eller,
Kanske är kaosen själva tillvaron.

Oavsett så är allt noga uträknat. Det min själ själv äger!
Det kallas KONST att skriva Surrealistiskt....

;)
...allt behöver inte tänkas. Fri vers, fri hand...




Fri vers av H.C.B
Läst 292 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-07-19 16:43



Bookmark and Share


  Connie
Mycket bra! Gillar när jag får tänka till!
2014-07-21

  Marianne Räf
Mycket (lyriskt) godis, på en gång!
Där fick man sej en del smaskiga
bitar.. å smälta. ;D) Bokmärker!
2014-07-19

  H.C.B
energi
2014-07-19
  > Nästa text
< Föregående

H.C.B
H.C.B