Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ren rutin

rutinen är en ren glömska
som per automatik
är ett minne endast värt att önska
renat från tankar
i en privat didaktik





Fri vers av H.C.B
Läst 462 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-07-19 17:25



Bookmark and Share


  Connie
Läcker text. Är lite avis för jag är dålig på rim!
2014-07-21

  Marianne Räf
Där fick du till det, jyssta rim!
Men alltså, den här var BRA!
MÅSTE bokmärka, även den!
Hur proffsig - som helst!!!!!!!
2014-07-19
  > Nästa text
< Föregående

H.C.B
H.C.B