Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Predator med problem.


Högst upp



Tiden sänder
retningar genom
min själ och
stör den till
bristningsgränsen!

Hans ögon lyser
eldröda i
rummet, fastän
han inte är här,
utan absent!

Över alla huvuden
blickar han, -
örnlik; en
farlig predator, ett
hot mot - alla revir!

Känner mig så
iakttagen å
bevakad, - under
hans Nivå, av
de skarpa ögonen, -

- som sett Allt,-
men jagar efter
det oskyldiga
kött, som
inte längre finns!





Fri vers av Marianne Räf
Läst 127 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-07-19 19:17



Bookmark and Share


  byggpoeten
Djup, och precis så bra som du brukar skriva :-)
2014-07-19

    Jag är fan större än Sartre
Jag gillar den här texten, den är genomtänkt, inte slarvig på något vis, utan precis i sina ord. Dessutom har den djup!
2014-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf