Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inför nattsömn.


I Livet kvar


Vill -snart- sova!
Må -dock- lova,
att jag är kvar -
imorgon dag!

Kanske, saknar,-
då jag vaknar,
någonting, sen,
från Gårdagen...

Måste sussa!
Skall, natt slussa
mig till en dag,
med starka tag?

Jag väntar på
å sova få.
Men vill, ju, dock -
sen, - stiga opp!

Finns Garanti -
jag vaknar i
god Välmåga?--
-- är min fråga!

En morgon fin
skall rulla in...
Man vill, ju, va
i Livet kvar!






Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 179 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-07-20 02:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf