Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tala är silver, Tiga är guld! Så säger det gamla ordspråket. Att vara tyst kan också vara fegt. Det viktiga är hur vi talar och vad vi uttalar...


Berörd av ord

 

Ord kommer alltid beröra

Samla oss nära 

Eller kanske förstöra

 

I oundviklig beröring

Rasistisk

Feministisk

Anarkistisk

Fanatastisk

 

Låt inte din dotter bli en negers leksak

Jag är kvinna med manlig avsmak

Jag bryter mot alla och allt

MIN väg är mitt vatten och salt

 

Ord kommer alltid beröra...

© DaSkipper



Fri vers av CharmaMan
Läst 545 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-07-20 07:36



Bookmark and Share


  Angela Bohlin VIP
Ord berör alltid... och tillsammans med handlingskraft ... kan under ske
2014-07-22
  > Nästa text
< Föregående

CharmaMan
CharmaMan