Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bilden är min och får ej kopieras eller användas av någon annan


Sagoutrymme

På vedhöjdad backtistlad svingelstig
Glittervändor viskar om gångna krig
Snöfaller älvor, sagoutrymmer
Nynnar en morgon till kvällningen skymmer
Vid vassens vilande smultrondropp
Skuggor på ljuset gör dunkelhopp
I minnet av tider som en gång var
dröjer intrycken länge än kvar




Fri vers av prima donna
Läst 465 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2014-07-27 22:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
"Skuggor på ljuset gör dunkelhopp" för in magi i din text. Och dina uttryck blir mina intryck.
2020-11-30

  Lars Hedlin
Levandes och vackert :)
2015-03-29

    Anna Sefyrin Höijer
Du har med stil och utan överflöd valt ut några av svenska språkets vackraste ord till en text som frammanar trolska bilder och jag känner till och med doften från en sprakande lägereld där sagor från förr berättas.
Riktigt riktigt bra!
2015-01-02

  träsnidaren
WOW! Vilken bild.

Texten ger mig härliga känslor. Upplyftande och vacker! Snyggt.
2014-12-24

    Jag är fan större än Sartre VIP
Bilden är inspirerande och sagolik.
2014-11-16

  O-megalomys
Jag tycker mycket om ordvalen och rimmen, och dikten rullar härligt på tungan och skapar vackra ordbilder.
2014-11-02

  ULJO
Väl skaldat
2014-10-24

  Ronny Berk
fin bild till en intressant text; tycker om tidens minnen, ja !
2014-10-19

  TrollTörnTrappan VIP
Så vackra ord så man svinglar sig!! och hjärtat hoppar vändrötter i sagoglittret... Är det månne du som tar dig ett dopp?? (lyckas inte förstora bilden)
2014-07-28

    ej medlem längre
"Smultrondropp"!!!???
Vilket underbart ord

:)
2014-07-27
  > Nästa text
< Föregående

prima donna