Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Allsköns lappri.


Lite hur som helst



Nollorna svärmar
runt din plastkomfort
uppå den blå Jord.

Någon sig närmar---
Allt annat drar bort,-
- likt en buffelhjord!

Clownerna härmar
en pundig Eskort;
Det lär bli fler mord!

Du står i röken,
ber din Fader vår---
för säkerhets skull.

-Men, se på höken,
då den neder slår
i sitt bytes hull!

Den som i öken
mot Soluppgång går,
av strålar blir - full!

I svår dekadens,
svett i lakanen---
Men, du undgår död!

Livet är din Chans!
Bäst att du tar den!
Var rädd om din glöd.

Det bästa som fanns
var en trogen vän,
- som såg hjärtats nöd,

- gav dig kärleksbröd!





Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 160 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-07-20 17:07



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Fina bilder du målar här...och visst är det bäst att ta chansen...:-)
2014-07-21

    ej medlem längre
Vilt med rim och mycket värme. Sånt gillar jag!
2014-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf