Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag behöver det!


Motgift


Förgiftad, så utav
den kärlek som du gav.
Jag kände, sen, med ens
en skitsvår abstinens,
då du mig övergav
i min blå existens.

Du lovade att jag
skulle ha dig, var dag.
Och, hjärtat skulle få
sin lön, det sa du, då.
Istället,-- Obehag,
då kärlek gick i stå!

Som ett fruktansvärt gift!
Mitt hjärta är på drift...
Vad göra utan dig, --
som affekterat mig?
Som penslad av ett stift
ont blod; kul är det EJ!

Men,- OM du vill tillbaks,
så vore jag till lags!
Du får motgift mig ge -
och, sen, ligga breve
mig,- ty,så skall jag tas,-
- ingen tvekan om det!






Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 154 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-07-20 19:27



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Instämmer med nedanst!
2014-07-21

    ej medlem längre
Vilka härliga rader! Så skönt om det fanns ett motgift.
2014-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf