Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan inte sova...

Jag kan inte sova
för ockupationsmakten Israels ofantliga övergrepp
på det palestinska folket

Jag kan inte sova
när människors moral ska formas
av en ond Vatikanstat

Jag törs inte drömma
och vakenheten är en pina
när verkligheten är en tortyr för så många

Jag kan inte sova
för zionismen är nazism
och apartheid

Jag kan inte sova
när "guds män"
våldför sig på barn




Bunden vers av KattenKin VIP
Läst 298 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-07-22 02:45



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
TAck för att du delar med dig av denna...
2014-07-23

  Magica VIP
Mycket berörande text om det hemska som sker och måtte människan en dag ta lärdom och inte fortsätta med ondska (på olika vis).
2014-07-23

    ej medlem längre
Människorna låter sig styras av ondskan och hatet förgör världen.
2014-07-22

    Jim Friberg VIP
Jag hade velat ge dig hopp, men har dessvärre inget annat att erbjuda dig än verklighet...
2014-07-22
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP