Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En smekning så brutal

Knivblad smälter långsamt in i huden.
En tår faller från dess darriga blad.
Knytnävesdans väcker mig,
dränker kärleken i sitt blod.
En smekning så brutal,
en svartsjukepiedestal.
En sal full av tomma svar,
sjunger för änglars mod,
ekar i sommarskruden.




© georgmoller.se




Fri vers (Fri form) av Georg Möller
Läst 201 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-07-22 09:13



Bookmark and Share
  > Nästa text
< Föregående

Georg Möller
Georg Möller