Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Några korta verser.


Sommarafton



Levandet forsar
i inre bäckar.

Linda å Mathias
ror en lakritsbåt.

Du duckar, skrämd,
för skördetröskan.

Ser ljusinkarnationer
av döda människor.

Godiset lugnade
skrala nerver.

Områden av
själen lyser.

Behöver få lite
nya krafter!

Solvärmen tarvar
iskalla duschar.

Utebliven avkomma
suckar i hullet.

Levandet forsar
i inre bäckar.

Alltid OK att
vara hemma...





Fri vers av Marianne Räf
Läst 132 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-07-22 17:07



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
"Solvärmen tarvar iskalla duschar"...
så är det verkligen just nu...puh...
2014-07-24

  ULJO
Härligt skrivet
2014-07-23

    Dan Myrbeck
Bra glimtar, särskilt

lakritsbåt
2014-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf