Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mellan tider.


På bron



Gårdagen drog bort
i en dov
Våg,
bakom Nuets bråda
bommar, in i det
passerades djupa
skuggehav.

Det Kommande
gryr
i våra sinnen;
Framtidens Himmel
är fylld av figurer,
som bygger på
nya Fundament.

Sunnan susar
i en bro -
mellan Dåtid
å Morgondag -
å vi, du & jag
traskar på den - med
utsikt över Längtans
fjärd...





Fri vers av Marianne Räf
Läst 186 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-07-23 11:46



Bookmark and Share


  Per "Läsaren" Sörqvist
grattis till uppmärksamheten, Marianne!!
2014-07-24

    ej medlem längre
Detta var en annan röst, ett annat tonläge - mycket bra! Upplever mogenhet: en attityd av att lämna det förgångna, med gott mod.
Imponerande!
2014-07-24

  ULJO
Det var det mest poetiska jag läst från dig på länge. Bokmärke!!!!!!
2014-07-23

    Dan Myrbeck
Fastnar för:

Nuets bråda
bommar

en bro -
mellan Dåtid
å Morgondag -
du & jag
traskar på den - med
utsikt över Längtans
fjärd...



2014-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf