Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min vän


Blå och Gul

Ska slå dej gul och blå
Ska bryta dina armar och ben
Ska färga håret ditt rött
Och bära ut dej i skogen
Ska gömma dej där långt borta
Så ingen någonsin dej finner

Men...
Om jag ändå kommer med kaffe
Till dej
Bakar lite bulla som tröst
Ger dej en kyss, en kram
Eller köper tio blodröda rosor

För mej
En strategi som inte är min
Det är han som viskar i mitt öra
Det är hon som ryter till mej
Men vad kan jag göra
Mitt val eller deras val
Eller allas vårt val

Vi får väl se om natten.




Fri vers av Antti Nakke
Läst 244 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-07-23 16:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Antti Nakke
Antti Nakke