Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Zzzz


Vingar

Bär mej på dina starka axlar
ge mej vingar

så jag kan flyga ovanför det gråa
se mej omkring
längta efter doften av neon

dyka djupt
mot ovälkommen vernissage




Fri vers av Antti Nakke VIP
Läst 173 gånger
Publicerad 2019-08-18 10:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Antti Nakke
Antti Nakke VIP