Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 



Pausvilan

Det är det jag nu insett
jag är kungsvatten för min skatt

febrilt frätande lögner
vill uppåt, vill neråt

neråt vill mot höjden av himmel blå

besudlad




Fri vers av Antti Nakke VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-08-07 00:28



Bookmark and Share


  danne //
snyggt textat
2019-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Antti Nakke
Antti Nakke VIP