Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hetta

Hastar att vandra
innan solen blir för het
värmen böljar fram




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 349 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2014-07-24 08:57



Bookmark and Share


  RitaBrunner
Så här heta dagar var det länge sedan senast!
Fin haiku!
2014-08-02

  Anya VIP
Jaa det gäller att skynda sig från värmen. Bra ordat!
2014-07-25

    ej medlem längre
Sanna är dina ord. Bra haiku!
2014-07-24

  Ponkla
Fint skriven!
2014-07-24

    ej medlem längre
Fin haiku!!
2014-07-24

  thyra
Bäst att fånga dagen om morgonen! Fin haiku!

2014-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP