Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Förutsättningar


Det var en gång

Det var en gång
Sa de

Det blev en gång
För er

Har gått förbi
Med dem

Slukad av marken
Bara jag

Solens vackra dagar
Blev mina

Stjärnor som faller
Min tro

Ett prov på min styrka
Utan dej

Det var en gång
Ni två

Kall vinter på inkommande
För oss

De sjunger sin sång
Gråtande

Det var en gång
Mitt liv

Det var en gång

Det bara var




Fri vers av Antti Nakke
Läst 217 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-07-24 09:48



Bookmark and Share


  louisegirl
Härligt fint skaldat!
2014-07-24

    ej medlem längre
Intressant "Det var en gång"-variant.
2014-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Antti Nakke
Antti Nakke