Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi får väl se


Heart of gold

Fördelaktighet
Som svävar ovan träden
Hjärta av guld
Begraven i djupet
Strävande motsols
I rätt riktning ändå

En bön om nåd
En måltid med kungen
Förgiftat vin jag får
Mej gör det inget
Knyter min näve
Och skriker rakt ut

Ser mej själv tyna bort
Försvinna med orden
Är bortanför dagen
Ett blödande hjärta
Riktlinjer för folket

Känner mej kvävas
Allt syre tar slut

Blundar
Drömmer
Fantiserar

Hjärta av guld
Du har tagit mej med

Tillsammans
Levande fritt
Förförande
Mitt hjärta är ditt.




Fri vers av Antti Nakke
Läst 233 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-07-24 14:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Antti Nakke
Antti Nakke